Kurs Adobe Animate på Distans

Lär dig skapa animerade webbannonser

ANIMATEKURS på DISTANS 16 VECKOR, CA 10-15 tim/vecka

I kursen kommer du lära dig Adobe Animate för att skapa rörliga HTML5 annonser samt Photoshop för att fixa till dina bilder och Illustrator för att skapa ritad grafik såsom ikoner och egna knappar. Du kommer även lära dig hur du lägger på en clicktag för att kunna läsa statistik över dina annonser. Även tips om layout av annonser och hur lång tid en rörelse ska pågå.

Om kursen

Kursen lär ut Adobe Animate och HTML5 annonser, hur du ska planera dina annonser, hur långa de bör vara, vad som ska vara rörligt, layout av annons, bildredigering för webb i Photoshop och ritad grafik med Illustrator. Du lär dig även lägga på en clicktag på rätt sätt.

Kursen varvas av videogenomgångar med ett många uppgifter. Både enklare till mer kluriga att lösa på egen hand. Alla övningar kommenteras personligen av din lärare så att du utvecklas och kan gå vidare i din egen utveckling.

Kursavgift

12.995 kronor inkl. moms 
10.396 kronor exkl. moms

Eventuella tillkommande kostnader

Du behöver programvaran Adobe Animate, Photoshop och Illustrator på din dator för att kunna genomföra övningsuppgifter. Du kan hyra den på adobe.se och betala månadsvis för din prenumeration. Läs mer här »

Kursen är inte studiemedelsberättigad


Ansök om delbetalning / finansiering?

8 april – 30 september 2020

Sista bokningsdatum är 15 april 2020

ANTAL VECKOR: 16
EGNA STUDIETIMMAR: Ca 10-15 tim/v
PRIS: 12.995 kr inkl. moms & 10.396 kr exkl. moms

Du studerar helt efter egen tid, när och var du vill. Dock finns ett sista datum för kursen. De enda bestämda tiderna vi har är för våra livesändningar där det ges tillfälle att ställa frågor. De är inte obligatoriska och kan ses efteråt.


Boka kursen

Övrig information

Någon dag innan kursen startar mailar vi information över hur du loggar in på kursen. För att genomföra kursen behöver du tillgång till dator, webbkamera och mikrofon samt en bra internetuppkoppling.

Vanliga frågor

Hittar du inte svaret på din fråga eller vill ha mer information?
Här hittar du svar på vanliga frågor »

Kursledare

Vi är flera lärare som hjälps åt med samtliga kurser. Alla med gedigna kunskaper och lång erfarenhet inom sitt området. Vi arbetar både med utbildning och grafisk produktion dagligen.

Studera på distans

En distanskurs är perfekt för dig som vill kunna studera när och var du vill. Du loggar in på kursportalen och gör kursen i din egen takt. Genomsnittlig studietid för distanskursen är 15 tim/vecka. Du behöver tillgång till en dator med kamera och mikrofon.

Du får personlig feedback och har direktkontakt med din lärare och dina kurskamrater via kursportalen.

Liveseminarier filmas och finns tillgängliga i kursportalen under hela kursperioden. 

Förkunskaper

Kursen kräver inga förkunskaper dock är det alltid en fördel med god datavana. 

Kursdiplom

Efter genomförd kurs och inlämnande av samtliga övningsuppgifter ges diplom.

“De korta och pedagogiska filmerna som tog en steg för steg framåt. Att jag kunde göra kursen Grafisk Design 40 v. när jag själv hade tid och att man kan titta på filmerna om och om igen ifall det är något man inte har förstått. Mycket bra sätt att lära sig på :).
Elisabeth Lif Hagen
Elisabeth Lif HagenStorsjöhus
“Engagerad lärare med stor kunskap som kunde förmedla kunskapen på ett enkelt sätt. Idag använder jag de kunskaper jag fick från kursen varje dag, bland annat genom att twittra flera gånger dagligen på @svt_vipatv.”
Marika Ireblad
Marika IrebladRedaktör SVT
“Kursen InDesign. Rickard som håller i kursen är väldigt pedagogisk, han svarar fort på mejl och ger innehållsrika kommentarer på inlämningsuppgifterna. Ja, ska även gå Photoshop samt Illustrator.”
Julia Hammarströ
Julia HammarströVimmerby

Relaterade kurser

WordPressexpert

Det här är kursen för dig som vill kunna allt om WordPress. Allt från grunder till mer avancerade funktioner. Du kommer även få tips på bra webbhotell. Du kommer lära dig sökmotoroptimering, webbshop, flerspråkig mm. Efter kursen kommer du kunna bygga avancerade hemsidor.
Till kursen
10.396:-

Webbdesign & Webbproduktion

I den här kursen kommer du lära dig grunder i HTML, bildredigering för webb i Photoshop, webbgrafik såsom ikoner och knappar i Illustrator samt WordPress för att bygga webbsidor. Kursen lär dig skapa grafiskt snygga webbsidor med de aktuella verktygen som används idag.
Till kursen
13.596:-

Digialfotograf

Kursen lär dig allt om kameran, utrustning, ljus, komposition, fotografera -landskap, -porträtt, -mat, -produkter, -miljöer, -bröllop med mera. Du kommer även lära dig bildredigering inriktat för digitalfotografer i Photoshop.
Till kursen
10.396:-