Kurs Bygg egen Webbkurs på Distans

Lär dig bygga egen professionell säljande webbkurs

DISTANSKURS 40 VECKOR, CA 10-15 tim/vecka

bygg-webbkurs

Kursen är för dig som vill bygga och sälja egna kurser online. Efter/under kursen kommer du kunna skapa din egen professionella webbkurs. Vi använder Photoshop, PowerPoint, WordPressoch Learndash som verktyg för skapande av webbkurs. Den här kursen kräver grundläggande kunskaper i WordPress.

Om kursen

Den här kursen går ut på att lära sig bygga egen webbkurs med alla aktuella verktyg och utrustning som behövs. Du kommer lära dig filma med systemkamera, spela in din rörelse på skärmen, redigera och klippa din film, lagra den på nätet, tips på microfon, PowerPoint för snygga presentationer, Photoshop för bildredigering och WordPress med Learndash för att bygga själva webbkursen. Du kommer även lära dig använda Facebook, Instagram, Google Ads, Youtube samt Mailchimp för marknadsföring. Du kommer även få tips om hur du tar betalt online och hur du marknadsför din kurs.

Kursen varvas av videogenomgångar med många uppgifter. Alla övningar kommenteras personligen av din lärare så att du utvecklas och kan gå vidare i din webbproduktion.

Förkunskaper

Kursen kräver grundläggande kunskaper i WordPress eller att du vet med dig om att du är snabblärd. Vi kommer inte gå igenom WordPress utan börjar direkt med att installera Learndash för att bygga webbkursen.

Kursavgift

29.995 kronor inkl. moms 
23.995 kronor exkl. moms

Eventuella tillkommande kostnader

Du behöver programvaran Adobe Photoshop på din dator för att kunna genomföra övningsuppgifter. Du kan hyra den på adobe.se och betala månadsvis för din prenumeration. Läs mer här »

Du behöver också PowerPoint om du har behov av att kunna göra snygga presentationer och visa upp för dina kommande deltagare. Läs mer här »

Du kommer också behöva köpa Learndash för byggande av webbkurser. Läs mer här »

Även kostnad för webbhotell och domännamn tillkommer. Mer om det i kursen.

Starta när du vill

ANTAL VECKOR: 40 + 3 mån extra tillgång till kursen
EGNA STUDIETIMMAR: Ca 10-15 tim/v och du kan göra kursen snabbare om du vill genom att lägga ner fler timmar/vecka
PRIS: 29.995 kr inkl. moms & 23.996 kr exkl. moms

Du studerar helt efter egen tid, när och var du vill. Dock finns ett sista datum för kursen. De enda bestämda tiderna vi har är för våra livesändningar där det ges tillfälle att ställa frågor. De är inte obligatoriska och kan ses efteråt.


Boka kursen

Övrig information

Någon dag efter att du har köpt kursen mailar vi information över hur du loggar in på kursen. För att genomföra kursen behöver du tillgång till dator, webbkamera och mikrofon samt en bra internetuppkoppling.

Vanliga frågor

Hittar du inte svaret på din fråga eller vill ha mer information?
Här hittar du svar på vanliga frågor »

Kursledare

Vi är flera lärare som hjälps åt med samtliga kurser. Alla med gedigna kunskaper och lång erfarenhet inom sitt området. Vi arbetar både med utbildning och grafisk produktion dagligen.

Studera på distans

En distanskurs är perfekt för dig som vill kunna studera när och var du vill. Du loggar in på kursportalen och gör kursen i din egen takt. Genomsnittlig studietid för distanskursen är 15 tim/vecka. Du behöver tillgång till en dator med kamera och mikrofon.

Du får personlig feedback och har direktkontakt med din lärare och dina kurskamrater via kursportalen.

Liveseminarier filmas och finns tillgängliga i kursportalen under hela kursperioden. 

Förkunskaper

Kursen kräver inga förkunskaper dock är det alltid en fördel med god datavana. 

Kursdiplom

Efter genomförd kurs och inlämnande av samtliga övningsuppgifter ges diplom.

Kursen är inte studiemedelsberättigad


Ansök om delbetalning / finansiering?

“De korta och pedagogiska filmerna som tog en steg för steg framåt. Att jag kunde göra kursen Grafisk Design 40 v. när jag själv hade tid och att man kan titta på filmerna om och om igen ifall det är något man inte har förstått. Mycket bra sätt att lära sig på :).
Elisabeth Lif Hagen
Elisabeth Lif HagenStorsjöhus
“Engagerad lärare med stor kunskap som kunde förmedla kunskapen på ett enkelt sätt. Idag använder jag de kunskaper jag fick från kursen varje dag, bland annat genom att twittra flera gånger dagligen på @svt_vipatv.”
Marika Ireblad
Marika IrebladRedaktör SVT
“Kursen InDesign. Rickard som håller i kursen är väldigt pedagogisk, han svarar fort på mejl och ger innehållsrika kommentarer på inlämningsuppgifterna. Ja, ska även gå Photoshop samt Illustrator.”
Julia Hammarströ
Julia HammarströVimmerby

Relaterade kurser

Social Media Manager

I kursen lär du dig att lägga upp en strategi, hitta din målgrupp, lära dig planera dina inlägg och vilken/vilka kanaler du ska satsa på. Du lär dig omvärldsbevaka och krishantering samt alla kanaler i praktiken.
Till kursen
10.396:-

Digialfotograf

Kursen lär dig allt om kameran, utrustning, ljus, komposition, fotografera -landskap, -porträtt, -mat, -produkter, -miljöer, -bröllop med mera. Du kommer även lära dig bildredigering inriktat för digitalfotografer i Photoshop.
Till kursen
10.396:-

Grafisk Design & Produktion

Den här är kursen för dig som vill lära dig teoretiska grunder i layout, färg, form och typografi. Du kommer också lära dig programmen Adobe- InDesign, -Photoshop och -Illustrator samt hur du arbetar integrerat mellan programmen.
Till kursen
13.596