Kurs Grafisk Formgivning på Distans

Allt om design och grafisk produktion för webb och tryck

DISTANSKURS 40 VECKOR, CA 10-15 tim/vecka

grafisk-formgivare-kurs

Det här är vår stora utbildning som lär dig allt om grafisk design och formgivning för både webb och tryck. Det är en sammanslagning av kurserna Grafisk Design och Webdesign samt ett flertal kursbrev att lösa på egen hand.

Om kursen

Kursen är uppdelad i olika delar: grafik design, webdesign och programutbildning. Efter kursen kommer du ha full kontroll över alla verktyg, menyer och paneler i programmen InDesign, Photoshop, Illustrator, Animate och WordPress. 

Du kommer kunna skapa professionella trycksaker, webbsidor, digitalannonser mm.

Kursen varvas av videogenomgångar med ett många uppgifter. Både enklare till mer kluriga att lösa på egen hand. Du kommer även få 8 kursbrev att lösa på egen hand. Alla övningar kommenteras personligen av din lärare så att du utvecklas och kan gå vidare i din egen utveckling.

Kursavgift

29.995 kr inkl. moms
23.996 kr exkl. moms

Eventuella tillkommande kostnader

Du behöver programvaran InDesign, Photoshop, Animate, Illustrator på din dator för att kunna genomföra övningsuppgifter. Du kan hyra programmen på adobe.se och betala månadsvis för din prenumeration. Läs mer här »

Kursen är inte studiemedelsberättigad


Ansök om delbetalning / finansiering?

Starta när du vill

ANTAL VECKOR: 40 + 3 mån extra tillgång till kursen
EGNA STUDIETIMMAR: Ca 10-15 tim/v och du kan göra kursen snabbare om du vill genom att lägga ner fler timmar/vecka
PRIS: 29.995 kr inkl. moms & 23.996 kr exkl. moms

Du studerar helt efter egen tid, när och var du vill. Dock finns ett sista datum för kursen. De enda bestämda tiderna vi har är för våra livesändningar där det ges tillfälle att ställa frågor. De är inte obligatoriska och kan ses efteråt.


Boka kursen

Övrig information

Någon dag efter att du har köpt kursen mailar vi information över hur du loggar in på kursen. För att genomföra kursen behöver du tillgång till dator, webbkamera och mikrofon samt en bra internetuppkoppling.

Vanliga frågor

Hittar du inte svaret på din fråga eller vill ha mer information?
Här hittar du svar på vanliga frågor »

Kursledare

Vi är flera lärare som hjälps åt med samtliga kurser. Alla med gedigna kunskaper och lång erfarenhet inom sitt området. Vi arbetar både med utbildning och grafisk produktion dagligen.

Studera på distans

En distanskurs är perfekt för dig som vill kunna studera när och var du vill. Du loggar in på kursportalen och gör kursen i din egen takt. Genomsnittlig studietid för distanskursen är 15 tim/vecka. Du behöver tillgång till en dator med kamera och mikrofon.

Du får personlig feedback och har direktkontakt med din lärare och dina kurskamrater via kursportalen.

Liveseminarier filmas och finns tillgängliga i kursportalen under hela kursperioden. 

Förkunskaper

Kursen kräver inga förkunskaper dock är det alltid en fördel med god datavana. 

Kursdiplom

Efter genomförd kurs och inlämnande av samtliga övningsuppgifter ges diplom.

“De korta och pedagogiska filmerna som tog en steg för steg framåt. Att jag kunde göra kursen Grafisk Design 40 v. när jag själv hade tid och att man kan titta på filmerna om och om igen ifall det är något man inte har förstått. Mycket bra sätt att lära sig på :).
Elisabeth Lif Hagen
Elisabeth Lif HagenStorsjöhus
“Engagerad lärare med stor kunskap som kunde förmedla kunskapen på ett enkelt sätt. Idag använder jag de kunskaper jag fick från kursen varje dag, bland annat genom att twittra flera gånger dagligen på @svt_vipatv.”
Marika Ireblad
Marika IrebladRedaktör SVT
“Kursen InDesign. Rickard som håller i kursen är väldigt pedagogisk, han svarar fort på mejl och ger innehållsrika kommentarer på inlämningsuppgifterna. Ja, ska även gå Photoshop samt Illustrator.”
Julia Hammarströ
Julia HammarströVimmerby

Relaterade kurser

Social Media Manager

I kursen lär du dig att lägga upp en strategi, hitta din målgrupp, lära dig planera dina inlägg och vilken/vilka kanaler du ska satsa på. Du lär dig omvärldsbevaka och krishantering samt alla kanaler i praktiken.
Till kursen
10.396:-

Digialfotograf

Kursen lär dig allt om kameran, utrustning, ljus, komposition, fotografera -landskap, -porträtt, -mat, -produkter, -miljöer, -bröllop med mera. Du kommer även lära dig bildredigering inriktat för digitalfotografer i Photoshop.
Till kursen
10.396:-

Digitalannonsering

Lär dig skapa säljande och lockande annonser med Google Ads, Facebook, Instagram, Youtube och LInkedIn. Lär dig läsa av din målgrupp för att kunna skapa riktade annonser och mäta din framgång.
Till kursen
10.396:-