Kurs Sökmotoroptimering (SEO) Distans

Lär dig synas på Googles första sida

DISTANSKURS 2 VECKOR, CA 10-15 tim/vecka

kurs-seo-expert

Kursen ger dig kunskapen du behöver för att sökmotoroptimera din webbplats. Du lär dig hur du kommer högt i Google med kunskapen inom sökmotoroptimering. Det handlar om flera olika parametrar. Du kan arbeta parallellt med din egen webbplats eller bara följa m ed i genomgången.

Om kursen

Kursen är teoretisk men du kan göra den praktisk om du följer med på din egen sidan parallellt. Det behövs dock inte men blir roligare i praktiken. Kursen ger en rejäl inblick i hur du ska arbeta med din webbplats för att komma upp i Googlesöket.

Kursen varvas av videogenomgångar med egna valfria uppgifter. 

Kursavgift

7.494 kronor inkl. moms 
5.995 kronor exkl. moms

Eventuella tillkommande kostnader

Ingen extra kostnad på den här kursen. 

Kursen är inte studiemedelsberättigad


Ansök om delbetalning / finansiering?

Starta när du vill

ANTAL VECKOR: 2 + 3 mån extra tillgång till kursen
EGNA STUDIETIMMAR: Ca 10-15 tim/v och du kan göra kursen snabbare om du vill genom att lägga ner fler timmar/vecka
PRIS: 7.494 kr inkl. moms & 5.995 kr exkl. moms

Du studerar helt efter egen tid, när och var du vill. Dock finns ett sista datum för kursen. De enda bestämda tiderna vi har är för våra livesändningar där det ges tillfälle att ställa frågor. De är inte obligatoriska och kan ses efteråt.


Boka kursen

Övrig information

Någon dag efter att du har köpt kursen mailar vi information över hur du loggar in på kursen. För att genomföra kursen behöver du tillgång till dator, webbkamera och mikrofon samt en bra internetuppkoppling.

Vanliga frågor

Hittar du inte svaret på din fråga eller vill ha mer information?
Här hittar du svar på vanliga frågor »

Kursledare

Vi är flera lärare som hjälps åt med samtliga kurser. Alla med gedigna kunskaper och lång erfarenhet inom sitt området. Vi arbetar både med utbildning och grafisk produktion dagligen.

Studera på distans

En distanskurs är perfekt för dig som vill kunna studera när och var du vill. Du loggar in på kursportalen och gör kursen i din egen takt. Genomsnittlig studietid för distanskursen är 15 tim/vecka. Du behöver tillgång till en dator med kamera och mikrofon.

Du får personlig feedback och har direktkontakt med din lärare och dina kurskamrater via kursportalen.

Liveseminarier filmas och finns tillgängliga i kursportalen under hela kursperioden. 

Förkunskaper

Kursen kräver inga förkunskaper dock är det alltid en fördel med god datavana. 

Kursdiplom

Efter genomförd kurs och inlämnande av samtliga övningsuppgifter ges diplom.

“De korta och pedagogiska filmerna som tog en steg för steg framåt. Att jag kunde göra kursen Grafisk Design 40 v. när jag själv hade tid och att man kan titta på filmerna om och om igen ifall det är något man inte har förstått. Mycket bra sätt att lära sig på :).
Elisabeth Lif Hagen
Elisabeth Lif HagenStorsjöhus
“Engagerad lärare med stor kunskap som kunde förmedla kunskapen på ett enkelt sätt. Idag använder jag de kunskaper jag fick från kursen varje dag, bland annat genom att twittra flera gånger dagligen på @svt_vipatv.”
Marika Ireblad
Marika IrebladRedaktör SVT
“Kursen InDesign. Rickard som håller i kursen är väldigt pedagogisk, han svarar fort på mejl och ger innehållsrika kommentarer på inlämningsuppgifterna. Ja, ska även gå Photoshop samt Illustrator.”
Julia Hammarströ
Julia HammarströVimmerby

Relaterade kurser

Social Media Manager

I kursen lär du dig att lägga upp en strategi, hitta din målgrupp, lära dig planera dina inlägg och vilken/vilka kanaler du ska satsa på. Du lär dig omvärldsbevaka och krishantering samt alla kanaler i praktiken.
Till kursen
10.396:-

Digitalannonsering

Lär dig skapa säljande och lockande annonser med Google Ads, Facebook, Instagram, Youtube och LInkedIn. Lär dig läsa av din målgrupp för att kunna skapa riktade annonser och mäta din framgång.
Till kursen
10.396:-

WordPressexpert

Det här är kursen för dig som vill kunna allt om WordPress. Allt från grunder till mer avancerade funktioner. Du kommer även få tips på bra webbhotell. Du kommer lära dig sökmotoroptimering, webbshop, flerspråkig mm. Efter kursen kommer du kunna bygga avancerade hemsidor.
Till kursen
10.396:-