Stenlund Media

WEBBYRÅ I STOCKHOLM

Digital marknadsföring & Sociala Medier

I dagens digitala värld är digital marknadsföring och sociala medier viktigare än någonsin för att nå ut till potentiella kunder och bygga relationer med dem. Vi hjälper företag och organisationer att nå sina marknadsföringsmål genom att erbjuda en rad olika tjänster inom dessa områden.

01. Inledning

Reklamprocessen börjar med en inledningsfas där reklambyrån och kunden tillsammans identifierar kundens mål och behov. Detta görs genom en rad metoder, till exempel intervjuer, workshops och marknadsundersökningar.

02. Strategi

I strategifasen utvecklar reklambyrån en plan för hur kundens mål ska nås. Detta inkluderar att definiera målgruppen, välja kanaler och skapa en kreativ idé.

03. Kreativ fas

Konceptutvecklingsfasen är den kreativa fasen i reklamprocessen. Här utvecklar reklambyrån en eller flera kreativa idéer som kan användas för att nå kundens mål.

04. Skapande

I realiseringfasen genomförs de kreativa idéerna. Detta kan innebära att man skapar reklamfilmer, annonser, webbsidor eller andra typer av marknadsföringsmaterial.

05. Leverans

I leveransfasen presenterar reklambyrån det färdiga reklammaterialet för kunden. Kunden godkänner materialet och det kan sedan börja användas i kampanjen.

Strategi och planering

För att lyckas med digital marknadsföring är det viktigt att ha en tydlig strategi och plan. Vi hjälper dig att identifiera dina mål, definiera din målgrupp och välja rätt kanaler för att nå dem. Vi tar också fram en tidsplan och en budget för din marknadsföring.

Sökmotoroptimering (SEO)

Sökmotoroptimering (SEO) är en process för att förbättra din webbplats ranking i sökmotorer. Vi hjälper dig att optimera din webbplats innehåll, struktur och tekniska prestanda för att öka din synlighet i sökresultaten.

Betald annonsering

Betald annonsering är ett effektivt sätt att nå ut till en stor målgrupp snabbt. Vi hjälper dig att skapa effektiva annonser som når rätt personer och genererar resultat.

Sociala Medier

Sociala medier är ett kraftfullt verktyg för att engagera och interagera med din målgrupp. Vi hjälper dig att skapa engagerande innehåll, hantera dina sociala medier kanaler och mäta dina resultat.

 

E-postmarknadsföring

E-postmarknadsföring är ett effektivt sätt att kommunicera med dina befintliga kunder och generera nya leads. Vi hjälper dig att skapa och skicka effektiva e-postkampanjer.

Content marketing

Content marketing är en strategi för att skapa och distribuera värdefullt innehåll för att attrahera och engagera din målgrupp. Vi hjälper dig att skapa innehåll som är relevant för din målgrupp och som hjälper dig att nå dina marknadsföringsmål.

Analytics

Det är viktigt att mäta resultaten av din digitala marknadsföring för att se vad som fungerar och vad som inte fungerar. Vi hjälper dig att samla in data och analysera dina resultat så att du kan fatta välgrundade beslut om din marknadsföring.

Våra tjänster är anpassade efter dina behov och budget. Vi arbetar nära dig för att förstå dina mål och utveckla en strategi som hjälper dig att nå dem.

Dinners Restauranger webbsida och fotografering
Carlakliniken webbsida och utbildning
Annonser & Affischer & Övrigt reklammaterial
Webbsida, Annonser & Reklamblad
PowerPoint presentationer & Diagram
Tillgänglighetsanpassade PDF:filer
Rörliga Annonser & Broschyrer & Affischer
Produktkatalog
Webbsida
PowerPoint presentation & Mallar
Hansa City Köpcentrum Webbsida

Kontakta oss idag för att veta mer om våra webbsidor och webbdesigntjänster. Vi hjälper dig att skapa en hemsida, webbshop eller kursportal som är både snygg och funktionell, och som hjälper dig att nå dina målsättningar.