Stenlund Media

WEBBYRÅ I STOCKHOLM

Webbsidor & Webbdesign

Vi erbjuder ett brett utbud av webbsidor och webbdesigntjänster. Vi kan hjälpa dig att skapa en hemsida som är både snygg och funktionell, och som passar dina behov och målsättningar. Vi hjälper dig med webbsida, webbshop eller kurportal från start till mål.

01. Inledning

Reklamprocessen börjar med en inledningsfas där reklambyrån och kunden tillsammans identifierar kundens mål och behov. Detta görs genom en rad metoder, till exempel intervjuer, workshops och marknadsundersökningar.

02. Strategi

I strategifasen utvecklar reklambyrån en plan för hur kundens mål ska nås. Detta inkluderar att definiera målgruppen, välja kanaler och skapa en kreativ idé.

03. Kreativ fas

Konceptutvecklingsfasen är den kreativa fasen i reklamprocessen. Här utvecklar reklambyrån en eller flera kreativa idéer som kan användas för att nå kundens mål.

04. Skapande

I realiseringfasen genomförs de kreativa idéerna. Detta kan innebära att man skapar reklamfilmer, annonser, webbsidor eller andra typer av marknadsföringsmaterial.

05. Leverans

I leveransfasen presenterar reklambyrån det färdiga reklammaterialet för kunden. Kunden godkänner materialet och det kan sedan börja användas i kampanjen.

Hemsida

En hemsida är ett viktigt verktyg för alla företag och organisationer. Den är din digitala entré och ger dig möjlighet att nå ut till kunder och intressenter.

Vi hjälper dig att skapa en hemsida som är både snygg och funktionell. Vi tar hänsyn till dina behov och målsättningar, och vi ser till att din hemsida är anpassad för alla typer av enheter.

Vi erbjuder ett brett utbud av funktioner och designmöjligheter. Vi kan hjälpa dig att skapa en hemsida som är unik och som sticker ut i mängden.

Webbshop

En webbshop är ett effektivt sätt att sälja dina produkter eller tjänster online. Den ger dig möjlighet att nå ut till en bredare publik och att öka dina försäljningsmöjligheter.

Vi hjälper dig att skapa en webbshop som är både användarvänlig och säker. Vi tar hand om allt från produktkatalog till betalningslösningar.

Vi erbjuder ett brett utbud av funktioner och integrationer. Vi kan hjälpa dig att skapa en webbshop som uppfyller dina specifika behov.

Kursportal

En kursportal är ett utmärkt sätt att erbjuda dina kurser eller utbildningar online. Den ger dig möjlighet att nå ut till en bredare publik och att öka din tillgänglighet.

Vi hjälper dig att skapa en kursportal som är både användarvänlig och effektiv. Vi tar hand om allt från kursinnehåll till administration.

Vi erbjuder ett brett utbud av funktioner och integrationer. Vi kan hjälpa dig att skapa en kursportal som uppfyller dina specifika behov.

Dinners Restauranger webbsida och fotografering
Carlakliniken webbsida och utbildning
Annonser & Affischer & Övrigt reklammaterial
Webbsida, Annonser & Reklamblad
PowerPoint presentationer & Diagram
Tillgänglighetsanpassade PDF:filer
Rörliga Annonser & Broschyrer & Affischer
Produktkatalog
Webbsida
PowerPoint presentation & Mallar
Hansa City Köpcentrum Webbsida

Kontakta oss idag för att veta mer om våra webbsidor och webbdesigntjänster. Vi hjälper dig att skapa en hemsida, webbshop eller kursportal som är både snygg och funktionell, och som hjälper dig att nå dina målsättningar.