Stenlund Media

WEBBYRÅ I STOCKHOLM

Illustrationer & Logotyper

Vi erbjuder en mängd olika tjänster inom illustrationer och logotyper. Vi kan hjälpa dig att skapa en unik och fängslande visuell identitet för ditt företag, produkt eller tjänst.

01. Inledning

Reklamprocessen börjar med en inledningsfas där reklambyrån och kunden tillsammans identifierar kundens mål och behov. Detta görs genom en rad metoder, till exempel intervjuer, workshops och marknadsundersökningar.

02. Strategi

I strategifasen utvecklar reklambyrån en plan för hur kundens mål ska nås. Detta inkluderar att definiera målgruppen, välja kanaler och skapa en kreativ idé.

03. Kreativ fas

Konceptutvecklingsfasen är den kreativa fasen i reklamprocessen. Här utvecklar reklambyrån en eller flera kreativa idéer som kan användas för att nå kundens mål.

04. Skapande

I realiseringfasen genomförs de kreativa idéerna. Detta kan innebära att man skapar reklamfilmer, annonser, webbsidor eller andra typer av marknadsföringsmaterial.

05. Leverans

I leveransfasen presenterar reklambyrån det färdiga reklammaterialet för kunden. Kunden godkänner materialet och det kan sedan börja användas i kampanjen.

Illustrationer

Vi kan skapa illustrationer för en mängd olika ändamål, till exempel:

  • Förpackningar
  • Bokillustrationer
  • Grafisk design
  • Webbdesign
  • Sociala medier

Vi arbetar i en mängd olika stilar, från realistiska till abstrakta. Vi kan även skapa illustrationer i 3D.

Logotyper

En logotyp är en av de viktigaste delarna av ett företags visuella identitet. Den ska vara enkel, minnesvärd och representativ för företagets verksamhet.

Vi kan hjälpa dig att skapa en logotyp som uppfyller alla dessa krav. Vi arbetar med en mängd olika tekniker, till exempel handritad, digital och typografisk design.

Hur går det till?

När du kontaktar oss börjar vi med att diskutera dina behov och önskemål. Vi får en förståelse för din verksamhet och vad du vill förmedla med din visuella identitet.

Därefter skapar vi en konceptdesign som vi presenterar för dig. Du får möjlighet att lämna feedback och önskemål innan vi går vidare med den slutliga designen.

När du är nöjd med designen levererar vi den i de format du behöver.

Våra priser

Våra priser varierar beroende på projektets omfattning och komplexitet. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert efter att vi har diskuterat dina behov.

Dinners Restauranger webbsida och fotografering
Carlakliniken webbsida och utbildning
Annonser & Affischer & Övrigt reklammaterial
Webbsida, Annonser & Reklamblad
PowerPoint presentationer & Diagram
Tillgänglighetsanpassade PDF:filer
Rörliga Annonser & Broschyrer & Affischer
Produktkatalog
Webbsida
PowerPoint presentation & Mallar
Hansa City Köpcentrum Webbsida

Om du är intresserad av att veta mer om våra tjänster inom illustrationer och logotyper, kontakta oss gärna. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa en unik och fängslande visuell identitet för ditt företag, produkt eller tjänst.