Stenlund Media

WEBBYRÅ I STOCKHOLM

Utbildning

Vi erbjuder anpassade utbildningar för företag inom webbutveckling, Adobe InDesign, Photoshop och Illustrator. Våra utbildningar är utformade för att möta era specifika behov och mål. Vi arbetar med er för att identifiera era utbildningsbehov och utveckla ett utbildningsprogram som är anpassat för er verksamhet.

Våra utbildningar är ledda av erfarna och kunniga lärare som brinner för att dela med sig av sin kunskap. Vi använder moderna metoder och tekniker för att säkerställa att ni får en effektiv och givande utbildning.

Vi erbjuder följande utbildningar

WordPress, UX Design, HTML, 

Anpassade utbildningar

Våra anpassade utbildningar är utformade för att möta era specifika behov och mål. Vi arbetar med er för att identifiera era utbildningsbehov och utveckla ett utbildningsprogram som är anpassat för er verksamhet.

När vi utvecklar en anpassad utbildning tar vi hänsyn till följande faktorer:

  • Er verksamhets behov och mål
  • Er personals kunskapsnivå
  • Er budget

Onlinekurser

Vi erbjuder även onlinekurser inom webbutveckling, Adobe InDesign, Photoshop och Illustrator. Våra onlinekurser är utformade för att ge er en grundläggande kunskap inom dessa områden.

Våra onlinekurser är ledda av erfarna och kunniga lärare som delar med sig av sin kunskap genom videolektioner, interaktiva uppgifter och föreläsningar.

Inspelade kurser

Vi erbjuder även inspelade kurser inom webbutveckling, Adobe InDesign, Photoshop och Illustrator. Våra inspelade kurser är utformade för att ge er en flexibel utbildning som ni kan ta del av när det passar er.

Våra inspelade kurser är ledda av erfarna och kunniga lärare som delar med sig av sin kunskap genom videolektioner och interaktiva uppgifter.

Dinners Restauranger webbsida och fotografering
Carlakliniken webbsida och utbildning
Annonser & Affischer & Övrigt reklammaterial
Webbsida, Annonser & Reklamblad
PowerPoint presentationer & Diagram
Tillgänglighetsanpassade PDF:filer
Rörliga Annonser & Broschyrer & Affischer
Produktkatalog
Webbsida
PowerPoint presentation & Mallar
Hansa City Köpcentrum Webbsida

För mer information om våra utbildningar, kontakta oss gärna. Vi hjälper er att hitta den utbildning som är rätt för er.